„Zielona Toskania” z autografem autorki czeka! [WYNIKI]

Konkurs

Toskania jest niesamowita, malownicza i... smaczna. Z Aleksandrą Seghi można odbyć wyjątkową podróż po włoskim regionie. Przygotowaliśmy dla Was konkurs! Do wygrania trzy egzemplarze książki „Zielona Toskania” z autografem autorki.

„Zielona Toskania” to szansa na odkrycie nowych, ciekawych i wyjątkowych smaków. Aleksandra Seghi, od urodzenia związana z Podkową Leśną, przedstawia temat ekożycia we włoskim regionie. Autorka podkreśla zarazem znaczenie zdrowego odżywania i wyraża nadzieję, że rozwiązania stosowane w Toskanii znajdą zastosowanie na polskim gruncie. Seghi przedstawia również opinie swoich znajomych i prezentuje panoramę Włoch. – To książka dla entuzjastów gotowania, fanów zdrowego odżywiania, zwolenników ekologicznych rozwiązań w codziennym życiu, a także wszystkich miłośników Toskanii – czytamy w opisie.

Książka łączy w sobie wiele tematów i pozwala przy tym odkryć oblicze Toskanii. Zapowiada się wyjątkowa podróż, podczas której każdy ma szansę poznać ciekawe przepisy. Jak przyrządzić ragu z soczewicy? Pomysł na deser – autorka proponuje wegańskie ciasteczka kokosowe czy ciasto z jabłkami. „Zielona Toskania” inspiruje do poznawania nowych smaków. 

Dla naszych czytelników przygotowaliśmy wyjątkowy konkurs! Do wygrania książka „Zielona Toskania” z autografem autorki! Trzy pierwsze osoby, które w środę, 17 sierpnia (już jutro!) o godz. 12.00 przyślą maila na adres konkurs@wpr24.pl, w którego treści podadzą imię, nazwisko i numer telefonu otrzymają wyjątkową lekturę.

Namiastkę Toskanii możecie odnaleźć w rozmowie z Aleksandrą Seghi, która dostępna jest tu

WYNIKI KONKURSU

Książkę wygrały następujące osoby:
1. Mirosław Stankiewicz
2. Justyna Szelągowska
3. Paweł Kanicki

Byłeś świadkiem wypadku? Stoisz w gigantycznym korku? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie? Poinformuj o tym innych mieszkańców Pruszkowa, Grodziska i okolic. Przesyłaj zdjęcia i informacje do redakcji WPR24.pl na adres e-mail: kontakt@wpr24.pl lub SMS i MMS pod nr tel. 600 924 925.